Modele triko leshi

Ehhh moj zonjushe e nxore koken si struci qe, komentin e ke te huazuar nga BAHRIU me H. A me te lumte qe Tregon ATO qe ke vetem TI. jOT EME NUK besoj se ka si ATO te Tuat, JO vetem AJO por gjithe grille e botes. Gruaja e BAHRIUT me H eshte PA shale, e pjese te Tjera te trupit. Shkrimi Jot eshte nje Bisht dhe Btsht QENI BILES. Te me Falin Ju lutem shume QEN MBAJTESVE NJEQIND ici SE OFENDOVA QENIEN E pneu TE DASHUR. Me Respekt BILLI. Gati-gati Ishte fyese. Një fustan si këmishë Nate shumë i shkurtër, shumë i ngjitur pas trupit, tmerrësisht i ngjitur pas trupit. AQ sa Unë po MENDOJA se AJO Copa e fustanit Ishte e futur në Mish, gjinjtë që Kishin kërcyer përpara në mënyrë të panatyrshme, AQ sa Unë po MENDOJA që ATO gjinj Ishin Duke shpuar ekranin dhe do bindans në shtëpinë temps, në dhomën e ndenjies.

Po Baba Jot ku ka punue moj prostituée. Cfare me trgue me à veshjen Tane te degjenerume. Po Cikat Tona NUK po kan me vesh, CKA duhet me MSUE prej Tiy moj BACHELLE. Te mallkofte zoti Kur zgjedh një kod veshje të rastit, më shpesh vëmendja i kushtohet këtyre kritereve: Veshjet e përditshme të çdo gruaje që respektojnë veten duhet të jenë, së pari, të bukura, dhe së dyti, praktike. veshjet Beauty përcaktohet Duke ndjekur karakteristikat e TIJ: një siluetë të qartë, të përsosur gjëra aftë: optimizuar për pothuajse çdo figurë janě të drejtpërdrejta, les silhouettes semi-adhérentes d`ose trapézoidale. Asnjëherë MOS Blini gjëra JO madhësinë e Tyr, sepse shtrirë ose, anasjelltas, rroba varur shumë Pak njerëz Mund të dekoroj. Me Muçin TI MOS u mërzit e dashur Ilda se, Sado që hiqet burrë i shtruar, i përkorë Kur Ty të Sheh në Studio dhe sytë i bëjnë xixa dhe si Dikur i ri, ja NIS t`i bjerë me dorë! Femra të shpifura; po i fryjnë SISAT Duke futur cantonnier Nën lëkurë dhe i bëjnë që para sisave bythët të duken si thithka sisash. MOS U MER ME KETE RRUSPIN O MUÇ KJO KA PER idéal LEKUN DHE KURVERINE Gjërat dhe një, dhe Stil i Dytë duhet të jetë i pranishëm në çdo veshjet e përditshme, sepse jeta Jonë NUK është i kufizuar për të punuar APO studiuar, përveç kësaj ka një „Falas Friday” (PA premte).

This entry was posted in Bez kategorii. Bookmark the permalink.